2011. október 18., kedd

Crabtree and Evelyn Budapesten

Megnyitotta első üzletét a neves Crabtree and Evelyn kozmetikai márka Magyarországon, Budapest belvárosában. Az 1972-ben alapított családi vállalkozás világszerte ismert egyedi és különleges illatairól, luxusminőségű testápoló termékeiről és ínyenc ételeiről. A kollekciókat növényi kivonatokkal dúsítják.

Jelenleg parfümöket, testápolókat, tusfürdőket és szappanokat, kéz- és lábápoló krémeket, borotválkozószereket és az otthon illatosításához használható termékeket kínálnak az üzletbe betérőknek, de teákat és kekszeket is lehet vásárolni. A következő hónapokban pedig újdonságokkal, új kollekciókkal - például karácsonyi ajándékcsomagokkal - is várják az érdeklődőket.


Angliában élő Unokanővérem jóvoltából Én is kipróbálhattam egy termékcsaládot a Summer Hill-t. Egyből beleszerettem ebbe az illatba. A meleg nyári napok hangulatát idézi fel, barack virág, tubarózsa, frézia, liliom, vadvirágok és erdeigyümölcsök aromájával. Szóval olyan édes-virágos illat. Nem használom naponta, mert hamar elfogyna :). Sajnos elég drága termékek, magamnak nem venném meg, persze ha ajándékba kapjuk az más....az jó!!


Szétnyitható dobozban tusfürdő és testápoló
Szappanszett
Utazó szett: mini tusfürdő, testápoló, szappan, kézkrém
A kedvencem a kézkrém, csodát tesz a kiszáradt kezemmel! Közbe eszembe jutott, hogy van itthon egy teájuk is, illatos különleges Earl Grey tea, Japán pagoda alakú dobozban. Már sötét van fényképezni, de majd mindenképpen megmutatom! Szóval, ha tehetitek próbáljátok ki egyszer ezeket is!
A tea:

1 megjegyzés: